Tänään on ollut rento ja mukava päivä. Aamulla heräsin siinä vähän jälkeen yhdeksän ja kävelin väsyneenä olohuoneeseen. Telkkarissa taisi pyöriä "Suuri Kupla" tai jokin vastaava. Haukkasin pari leipää aamupalaksi ja katselin telkkaria tunnin verran. Sitten käänsin kolmoselle ja sieltähän alkoikin "TiLT.TV" juuri sopivasti. Jakso ei ollut kovin hyvä, koska aiheet eivät olleet minua kiinnostavia, mutta "gamestyle" osiossa ollut "Lautapelijuttu" oli mielenkiintoinen. Kiinnostukseni heräsi lautapelejä kohtaan ja kaveriporukalla olisi varmasti ihan hauska pelata Doom- lautapeliä. Kuten ohjelmassa sanottiinkin, se olisi myös sosiaalista kanssakäymistä, toisin kuin yksin kotona tietokoneen ääressä istuminen.

Sitten Tiltin jälkeen lähdimme perheen kanssa kaupassa käymään. Ostimme viikonloppua varten limsaa, sipsejä, pizzapohjia ym. Illalla tuli syötyä pizzaa ja erittäin hyvää oli. Join äskön myös yhden Battery- tölkin, jos se auttaisi valvomaan, kun pitäisi työstää "Pelivoimalan" uudistettuja sivuja.
Neljän aikoihin katsoimme telkkarista Ice Agen. Erittäin laadukas ja hauska elokuva oli. Huumoria oli sopivasti ja juoni meni eteenpäin hyvässä tahdissa. Loppu oli aika surullinen ja koskettava. Tällaisista elokuvista pidän ja paljon. Joskus animaatioelokuvat osaavat yllättää todella positiivisesti.
Kun nyt rupesin elokuvaa arvostelemaan, niin täytyyhän sille arvosana antaa. Annan 4/5 tähteä. Ice Age oli todella hyvä, muttei täydellinen.

?4602ice_age.jpg

Illemmalla pelasimme Afrikan Tähteä. Koska sisarukseni pelasivat myös, piti sääntöjä laittaa vähän lapsiystävällisemmiksi. Kuitenkin, kappas vaan : minä voitin! Siskoni löysi tunnin pelaamisen jälkeen lopulta Afrikan Tähden, mutta minä löysin sitten hevosen kengän, ja koska minulla oli rutkasti rahaa, lensin Kairoon ja voitin. Tulin, näin, voitin!

Vaaleanpunaista Pantteria on tänään näytetty Nelosella. Para-aikaa siellä menee kolmas osa. Aiemmin tänään tuli ensimmäinen ja toinen osa. Pakko myöntää, että 60-luvun huumorielokuvat iskevät minuun. Niissä on nostalgiaa.

Vielä voisi pari tuntia valvoa ja sitten vaipua unten maille.

God natt.