" This looks great now! ", sanoin minä. Uudistin blogini ulkoasua jälleen entistä ehommaksi ja nyt fonttivalinnat ovat mielestäni oikein miellyttävät ja otsikon väri on kaunis ja kesäinen (kesää odotellessa...).
Toivottavasti pidätte tästä. Muuten, mitäs sanoisitte, jos blogilleni tehtäisiin ihan oma ulkoasu? Voisin parin frendin kanssa keskustella tästä ja jos he olisivat halukkaita koodaamaan niin saataisiinpa melkoisen nätti paketti. Tärkeintä on, että erotun blogini ulkoasulla massasta ja tällä hetkellä en erotu. Sen takia ehdotuksia ja toivomuksia uudesta ulkoasusta saa laittaa tulemaan. Kommentoikaa tätä merkintää tai sendikää sähköpostia mulle osoitteeseen [email protected].

Olemme juuri lähdössä kummitätini pojan synttärijuhliin, joten en ehdi kirjoittaa nyt paljoa.
Heräsin yhdeksän aikoihin, katselin joitain lastenohjelmia pitkästä aikaa ja söin äitini laittamia korvapuusteja sekä patonkia, njam. Koneella olen istunut melko kauan, kävin suihkussa vähän aikaa sitten ja leikin myös sisarusteni kanssa nukkekodilla ja Spiderman leluilla. Huoh, oi niitä aikoja..

Pidättekö näistä lyhyistä merkinnöistä? Sepä kiva. Nähdään myöhemmin, tsau.

EDIT, KLO 21:55 = Tsekatkaa uusi "Tietoja blogistani" sivu. Sieltä löytyy tärkeää tietoa liittyen " Laavalampun valossa " blogiin. Tunnustan, että kopioin osan ideoista täältä.
Joten kiitos Kogelle mahtavista vinkeistä, toivottavasti et pahastu... =)