Eilen se tapahtui. Showtähti Conan O'Brien saapui lentokoneella Suomeen siinä kello 15.00 paikkeilla. Valitettavasti en päässyt häntä vastaan lentokentälle, mutta selailen netistä kuvia eilisestä 'tapahtumasta'.
Syy miksi Conan saapuu juuri SUOMEEN, on Tarja Halonen. Koko hässäkkä lähti sadoista kirjeistä, joita Conanille lähetettiin Suomesta. Kirjeissä oli terveisiä, Suomalaisia vitsejä, jotka kaiken huipuksi saivat showisännänkin repeämään. Sitten hänelle tuli kuva Suomen presidentistä, Tarja Halosesta. Jokainen meistä huomaa varmasti, kuinka identtisiä nämä kaksi ovat. Conan julkaisi monessa jaksossaan pelkästään Suomeen liittyvää materiaalia, joten maamme on varmasti hyvässä suosiossa jenkeissä.

conan5wv.jpg

Conan on ollut jo monta kuukautta todella innoissaan Suomeen lähdöstä ja Tarjan tapaamisesta. Tänään hän liikkuu kuvausryhmän kanssa pääkaupunkiseudulla, joten on hyvin mahdollista bongata hänet vaikka foorumista!

Conan O'Brien viettää Suomessa myös ystävänpäivän, josta tuli hänen vaimonsa kanssa hieman kinaa.
Tässä poiminta SubTV:n sivuilta:

- Hän oli aluksi hyvin katkera, Conan väläyttää.

- Hän lukitsi itsensä vessaan ja itki. Sitten selitin hänelle, että meillä kahdella ei koskaan voi olla sitä, mitä minulla ja Tarjalla on. Eli me olemme aivan samannäköisiä. Joten nyt vaimoni ymmärtää.

Toivottavasti Conanille jää hyvä maku Suomesta ja hän tulee useamminkin käymään raikkaassa kotimaassamme.

Lähdenkin tästä syömään jotain.