Tulin ajatelleeksi tätä blogausta kirjoittaessani että "ei witale, sehän on hiihtoloma nyt!". Eli ei koulua koko ensi viikolla. Huomenna menen helsingissä käymään. Vähän shoppailemassa ja katsomassa äidin ystävän uutta lasta. Hienoa, kun pääsee edes hetkeksi pois täältä tietokoneen äärestä mätänemästä. Ajattelin vielä loppuviikosta käydä vaikka leffassa jonkun kaverini kanssa .

?3431hymyhiihtoloma.gif

Heräsin tänään siinä kello kymmenen aikoihin. Olin laittanut herätyskellon soimaan kymmeneksi, koska luulin että Tilt.tv:n uusinta alkaa 10.15. Siinä sitten nousin sängystäni hiukset pystyssä ja lähdin olohuoneeseen. Avasin tv:n ja Subilta tulikin Dragonball Z, jota olin viimeksi katsonut joskus ihan pienenä poikana. Katsoin vähän aikaa Dragonballia ja sitten tsekkasin teksti tv:stä ohjelmatiedot. Tiltti alkoikin vasta 11.15. Menin sitten huoneeseeni ja avasin tietokoneen. Katsoin sähköpostin ja kommentit täällä blogissa, joita ei kylläkään ollut. Kävin keskustelualueilla kirjoittelemassa ja lukemassa kuumia uutisia. Avasin winampin ja kuuntelin Shrek 2- elokuvan soundtrackia. David Bowien biisi "Changes" on saletisti ihQ. Etsin sitä kauan ja löysin sen Shrek soundtrackilta vihdoin ja viimein. Hetken aikaa kuuntelin musiikkia ja säädin jotain photoshopilla. Päätin mennä syömään aamupalaa. Nautiskelin kaksi voileipää kinkulla varustettuna ja join lasin kylmää kaakaota. Kävin pesemässä naaman ja hampaat. En vielä tänään ole käynyt suihkussa mutta tuossa illemmalla ajattelin käydä myös saunassa.

Katselimme hetki sitten perheen kanssa vanhoja videoita, kun olin vauva. Olenkin ollut aika ihq pienenä - ja kaikenlisäksi todella suloinen. Oikeastaan on todella hauska katsella vanhoja lapsuusvideoita. Varmasti vielä hauskempaa on katsella niitä viisikymppisen ikäisenä.

Lähdenpä tästä pelailemaan, joten hyvää sunnuntai-iltaa kaikille ja ottakaa rennosti! ;-)

EDIT, klo 18.37: Muokkasin otsikkoa. Uudistin myös hieman blogini ulkoasua!