Terve! Hyvää iltapäivää! Nyt on mieleni taas palautunut positiiviselle tasolle. Eilen vähän harmitti se, kun menetin pitkän blogaukseni mutta nyt kun tarkemmin ajattelee, niin ei tuollaisesta "datakadotuksesta" pitäisi noin raivostua. Pahoittelenkin eilistä turhaa postaustani, mutta oli vain niin ketuttava fiilis silloin.

Nyt voitaisiin puhua päivän tapahtumista. Koulussa oli melko mukava peruspäivä. Ruokana taisi olla perunoita ja friteerattua kalaa tai jotain, ihan hyväähän se oli. Eilen jokainen seiskaluokkalainen sai oman kaapin koulun käytävältä. Kaapin käyttöliittymä oli aluksi melko vaikea opetella ja oman tunnuskoodinkin onnistuin hukkaamaan, mutta nyt on asiat kunnossa ja osaan avata kaapin silmän räpäyksessä.

Tänäänhän se tulee taas 24 siinä yhdeksältä, mutta samaan aikaan tulee Lost, jota olen myös seurannut. 24 on kylläkin niin jännittävässä kohdassa, etten tiedä voinko jättää sitä viikonlopun uusinnalle. Olisihan se Lost kiva katsoa myös, mutta... luulen että über mega 24- fanina sitoudun katsomaan Jack Baueria.

Taidanpa lopettaa tähän. Hyvää päivänjatkoa kaikille ja tsempatkaa kaikki vielä yksi koulupäivä, niin sitten pääsemme ansaitulle hiihtolomalle.

Soon moro!