Tänään oli mukava päivä. Aamulla lähdin ystäväni Idan kanssa Helsinkiin kello yhdeksältä. Saavuimme Helsinkiin joskus kymmeltä ja menimme Kamppiin ja Foorumiin shoppailemaan. Siinä muutama tunti oltiin kaupoissa ja sitten käväistiin McDonaldissa, mutta Idalle ei ruoka maistunut ja vedin siinä itse sitten lasten aterian nopeasti. Mukana tuli ihQdaa Nalle-Puh lelu.

Sitten käytiin katsomassa FC Venus Tennispalatsissa. Oltiin siellä jo vähintään tunti ennen leffan alkua ja leffa alkoi 13.45. Tavattiin muutama wanha tuttu ja siinä rupateltiin ovien aukaisua odotellessa.
Vihdoin ja viimein ovet avattiin ja päästiin katsomaan leffaa. Vaakutuin leffasta ja itseasiassa se oli todella hyvä. Sain inspiraatiota jälleen jalkapallon aloittamiseen ja kesällä rupeankin harrastamaan hieman aktiivisemmin pallon potikimista. Olenhan wanha mestari, aloitin viisivuotiaana ja lopetin 11 vuotiaana futiksen. "Oi niitä aikoja..." <3.

Päivän ostoksiin. Raahasin Idan jopa kolmeen pelikauppaan. Tästä hyvästä hän raahasi minut ainakin viiteen muotivaatekauppaan ja sieltä löytyikin kaikennäköistä. Kiinnostuin Bob Marley- paidasta mutten kuitenkaan sitä ostanut. Hinta ei kyllä ollut korkea koska paidassa komeili 10e:n hintalappu. Ostin Kampin terminaalin "EB Games Viihdepysäkiltä" Counter-Strike Anthologyn. Nyt pääsee pelaamaan parhainta CSää eli 1.6:sta. Ja taitaa tuossa tulla vielä Condition Zero sekä joku bottipeli. Jeah.
Kävin myös uudistuneessa Dosesta, joka muuten oli uudessa paikassakin. En tosin tiedä millon he ovat siirtäneet kauppansa koska en kovin usein enään keskustassa käy, kun en siellä asu. Kuitenkin siellä oli halpoja PC pelejä, mutta mitään mieluisaa ei löytynyt. Ida ehdotti jotain vesiskootteripeliä, joka maksoi 2e, mutta ei kiitos. Ostin sieltä yhden Jolt Cola-tölkin, jota tässä para-aikaa hörpiskelen. Väsyttää, joten kaipaan energiaa.

Hei daa, lopetan tähän tämän blogimerkinnän ja menen pelailemaan uutta ja hienoa Counter-Strikeäni. Pelaan nimellä "MrVice" tai "VinskiNo", taikka sitten ihan "Vinski", mutta kyllä te minut jotenkin sieltä löydätte.

Heippa, huomenna lisää. Tai ehkä vielä tänään voisi tänne jotakin kirjoitella, mutta siihen asti, se on moro!