Iltaa kaikki rakkaat blogini lukijat. Tänään on ollut vauhdikas ja makoisa päivä, kuten otsikkokin kuvaa. Heräsin siinä puolikymmenen maissa ja söin muroja aamupalaksi. Katselin telkkaria, pesin hampaat ja istahdin koneelle. Homehduin koneella muutaman tunnin ja äiti ilmoitti, että olemme lähdössä kahdentoista aikoihin läheisen kylpylän pulkkamäkeen. Kivaa meillä oli ja kieltämättä mäessä pääsi melko hurjaa vauhtia. Tosin mäki oli täynnä ärsyttäviä pomppuja, jonka takia takamukseni on mustelmia täynnä.
No, pääasia on, että oli hauskaa!

Palattiin sitten kotiin ja syötiin omatekoista pizzaa. Tosin pizzapohjat oli kaupasta ostettu. Odottelin koneella TiLT.TV:n alkua ja tylsistyin. Katsoin siskoni kanssa Madagaskarin vhs:ltä ja on muuten hyvä elokuva! Todella hauska ja sopii vähän vanhemmallekkin väelle, koska osaa elokuvan huumorista ei välttämättä perheen pienimmät sisäistä. Asteikolla yhdestä viiteen antaisin neljä palleroa.
Tästä tulikin mieleen, että pitäisiköhän sitä ruveta kirjoittelemaan Pelivoimalaan elokuva-arvostelujakin, kun saan uudet sivut valmiiksi? Voisi tulla suurempi kävijäskaala ja innostuisi leffafriikitkin sivustani.
Vielä musiikkiarvostelut mukaan, niin Pelivoimalahan olisi melkoinen viihdesivusto.

Palataan päivän tapahtumiin.. Kello 16.40 lähdin kiireessä kohti jäätelöautoa, joka tosin tulee melkein ihan postilaatikkomme viereen. Ehdin juuri sopivasti ja ostin pakastekorvapuusteja sekä "Paketti 2" alennusboxin, jossa oli kaikenlaisia jätskejä jotain 26kpl. Euroja maksoi yhteensä 11e. Melko kallista tuo jäätelöautolla käyminen on...

Kello kahdeksalta katsoin Huuman, jonka jälkeen juoksin nopeasti koneelle ja tässä olen nyt viimeiset tunnit jutellut mukavia yhden kivan tytön kanssa ja tehnyt uusia Pelivoimalan sivuja.

En mene vielä nukkumaan, mutta tuskin valvon myöhempään, kuin yhteen. Kauniita unia kuitenkin kaikille!
Huomenna menenkin kummitädin pojan 2-v synttäreille!

Moikkelis! :)