Saavuinpa tuossa hetki sitten kotosalle kaveriltani Martinilta. Olin heillä muutaman tunnin ja turhaa edes kysyä mitä teimme. Tietenkin istuimme koneella ja pelasimme. Autoin häntä Half-Life 2:ssa pääsemään eteenpäin ja yritimme saada FDF-modin toimimaan Operation Flashpointtiin, mutta emme saaneet.

Ulkona on ollut viime päivien aikana pirun kylmä ilma ja varsinkin tuuli on vain pahentanut asiaa. Aamulla bussipysäkille kävellessäni varsinkin on ollut tuskallista ja jäätävää. Toisaalta, aika menee nopeasti ja pian on taas kesä ja voi maata ulkona kylmän limonaadin kanssa. Aah, en jaksa odottaa. Mutta vihaan ampiaisia sun muita ärsyttäviä ja päriseviä hyönteisiä, toivottavasti ensi kesänä ei olisi paljon hyönteisiä liikkeellä.

Hiihtolomasuunnitelmissani ei ole paljon muuta kuin kaverien tapaamista, datailemista ja sukulaisilla käymistä. En ole kova laskettelija, joten jätämme aina laskettelureissut väliin. Monesti on mielessä käynyt esim. lumilautailun aloittaminen mutta se onkin jäänyt pelkäksi ajatukseksi. Ei taida olla minun juttuni.

?7495bob_marley.jpg

Olen kuunnellut ja kuuntelen Bob Marleyn parasta tuotantoa. Biisejä on soinut mm. Concrete Jungle, Buffalo Soldier, Memphis, Jammin, Is this love ja Could you be loved. Rakastan reggaeta ja varsinkin  kyseisen musiikkilajin kuningasta Marleyta. Hänen jokainen kappaleensa on omalla tavallaan iloinen, pirteä, koskettava ja yksinkertaisesti sanottuna cool! Muutenkin reggae on todella hyvää musiikkia, koska siinä yhdistetään soittimia siten, että saadaan mahtava soundi ja rytmi.

Taidanpa asentaa nyt kaverilta lainaamani CoD 2:sen. Demoa pelailin joskus aivan hulluna ja pidin siitä niin paljon, että on ihme jos ei kokoversio tyydytä.

Hyvää lomaa kaikille! Voipi olla, että kirjoittelen tänne vielä tänään, mutta viim. huomenna.