Jo monta vuotta olen haaveillut tyylikkäästä tietokoneesta, Macintoshista. Nyt mieleeni on pilkahtanut oiva ajatus : säästän rahaa Intel Core Duo- prosessorilla ja tehokkaalla ATI Radeon X1600- näytönohjaimella varustettuun iMaciin, jonka ovh. olisi 1 409€. Melko kallista? Elämä on. Laadusta saa maksaa.Tällä hetkellä rahaa löytyy sellaiset 150€, enkä haluaisi ihan heti tuhlata.

macci8or.jpg

Voisi hakea jonnekkin jo ajoissa kesätöihin, saisi tiennattua sitten lisää. Kyllähän sitä rahaa työllä saa, mutta KAIKKI maksaa.Olen tehnytkin jo jonkinlaista kesätyötä, vaikkain talvella. Eli talvityötä. Tein siis perheemme matkatoimistolle nettisivut, tosin isäni on ollut mukana prosessissa kokoajan ja neuvonut mitä mihinkin tulee jne. Siitä olen jonkun verran rahaa saanut.

Nyt kun olen kasvamassa vanhemmaksi, pojasta mieheksi. Pitäisi oppia säästämään rahaa ja ottamaan vastuuta asioista. Meinaan sitä, etten tuhlaa rahoja johonkin turhaan, kuten alekoripeleihin jne.Onneksi ei tarvitse kuitenkaan vielä vähään aikaan muuttaa kotoolta pois, en tiedä miten selviytyisin asua yksin. Elämässä täytyy kuitenkin tehdä työtä ja kun tekee työtä, tienaa rahaa. Helppoa kuin mikäkin. Mutta aina mieleeni tulee afrikassa asuvat ihmiset, joilla hädin tuskin on edes vettä. Me täällä ostelemme macintosheja kun toisella puolella maailmaa ihmiset kuolevat janoon ja nälkään. Onko tämä kohtuullista? Ei se ole, mutta näin se elämä vaan menee. Tähän onkin hyvä lopettaa ja toivotan kaikille vielä kerran hyvät yöt. Menen itsekin tästä pian peiton alle, tsau!

MrVice