En eilen ollenkaan jaksanut kirjoittaa tänne, koska intoa ei löytynyt ja turha sitä on kirjoittaa, jos ei ole mitään sanottavaa. Varmasti yli 80% suomalaisista katsoi eilen Suomen ja Venäjän matsin, joka oli mielestäni yksi Suomen hienoimpia matseja. Kiekot eivät menneet verkkoon tuurilla, vaan pojat pelasivat oikeasti hyvin ja varsinkin syöttöpeli onnistui hienosti. Enään tarvitsisi päihittää Ruotsi ja vóla, Suomelle kultaa! Bileet tiedossa.

Eilen oli taas tuiki tavallinen päivä ; koneen ja vessan välillä ravaamista, roskat kävin viemässä ja postin hain. Paljon on Countteria tullut pelailtua ja vakuutan, että 1.6 päihittää Sourcen mennen tullen. Kaikenlisäksi, 1.6 ei vaadi tehomyllyä ja pyörii minunkin nettiyhteydellä nopeasti.
Myös Call of Duty 2:n aloitin eilen. Mukaansatempaava toiminta vetää sinut täysiin sotatunnelmiin ja muu maailma katoaa mielestäsi äkkiä. Grafiikat ovat ensiluokkaista ja kontrollit - oih, CoD2:ssa on niin ihanat ja helpot kontrollit että pelaaminen sujuu melko vaivattomasti. Padilla en ikinä tällaista peliä pelaisi.
Pitäisi vetäistä Cod2 läpi ja palauttaa kaverille. Ei tuossa läpipeluussa varmaan kovin kauaa mene, koska eikös CoD2 ole melko lyhyt peli, vai?

Heräsin tänään klo 13.00. Tortillat oli katettuna pöytään. Ihan unisena söin sitten jotain, mutta minulle ei pahemmin ruoka ikinä aamuisin maistu. Kuunneltiin siinä digiboxista radiota ja sitten sisarukset halusivat katsoa Tarzanin vhs:ltä.

Äskön pesaisin hampaat ja saavuin koneelle istumaan taas koko päiväksi. Illalla tulee "Huuma", joka on "must" minulle, kuten moni täällä tietää. Sipsit ja limppari ovat valmiina. Ehkä menisi ensi yönä vähän aikaisemmin nukkumaan, nimittäin ylihuomenna alkaa jo koulu.. Tosin, menemme kaikkien seiskaluokkalaisten kanssa Heurekaan koko päiväksi. Viimeksi kävin siellä joskus 8 vuotiaana muistaakseni.
Sitten ensi keskiviikkona on talviurheilupäivä ja minä menen pulkkamäkeen. Suurin osa menee pulkkamäkeen, joten mäessä on varmasti ruuhkaa. Ei muuta, kuin romurallia.

Se on taas aika lopettaa merkintä tähän ja toivottaa hyvät päivänjatkot kaikille. Nähdään taas parempien blogausten merkeissä joko tänään tai huomenna...tai pahimmassa tapauksessa vasta ensi viikolla.
Mutta...siihen asti, morjens!