Huomenta, heräsin tuossa muutama tunti sitten. Tiedättekö, että nyt on sellainen olotila, ettei jaksa tehdä yhtään mitään. Voimat ovat lopussa ja haluaisi vain maata sängyssä. Pitäisi tehdä kyllä perinteinen "Lauantai-kävelylenkki" kirkonkylän ympäri ja sen teenkin. Puen kohta vaatteet päälleni ja lähden lenkille. Sitten voikin hyvin mielin istua koneella loppupäivän. Jos kuitenkin dataaminen kyllästyttää, voisin ottaa PSP:n ja mennä sohvalle lököilemään. Katsella vaikkapa Spiderman 2- UMD elokuvan.

Jäätelöauto tulisi tänään siinä klo 16.45 paikkeilla. Itseasiassa aion käydä hakemassa jotain erittäin maukasta jäätelöä piristämään päivää. Voisi tuossa kävelylenkin aikana käydä Teboililla hakemassa iltaa ja yötä varten Pepsin tai kokiksen, jotta jaksaa valvoa pitempään. Jospa tänään pelaisi sitten sitä Call of Duty 2:ta. Jos jaksaa.

Tulin taas miettineeksi sitä iMacin hankintaa ja hyvä ystäväni Teemu kertoi, että jos pelikäyttöön konetta hankin, niin osta mielummin tehokkaista osista koottu kone ihan windowsilla. Näin aion mitä luultavimmin tehdä. Teimme pakettilaskurin avulla vertailun ja saisin vähän päälle tonnilla koneen, jossa olisi mm. 7800GT-PCI-näytönohjain, 250gt kovalevy, 1gb muistia, mx518 hiiri, Logitech UltraX flat- näppäimistö ym. Käyttöjärjestelmää eikä näyttöä tarvitse ostaa, koska minulla on tällainen HP:n L1510 15" tft-näyttö ja Windows XP Home Edition käyttis. Kyllähän tuolla paketilla pärjäisi muutaman vuoden ja saattaisi pelitkin pyöriä "hieman" paremmin kuin tällä nykyisellä kokoonpanolla jota en kehtaa edes kertoa.

Lähden sinne lenkille nyt. Hyvää päivänjatkoa kaikille ja se on moro!

?9091emban16.gif

Päivitys klo 17.04:

Tein kävelylenkin ja nyt olen taas himassa. Teki kyllä terää käydä vähän ulkoilemassa. Kävin samalla Teboililla eli landekielellä sanotusti "tebskillä". Ostin sieltä yhden 1,5litran Vadelma limonaadi pullon. Säästän sen sitten illaksi ja yöksi. Huumaa katsoessa voisi sitä hörpiskellä.