Hyvää päivää, aamupäivää, iltapäivää. Mitä nyt sanoisi? Ihan sama, mutta tulin juuri vähän aikaa sitten hammaslääkäristä. Saan noin kuukauden päästä hammasraudat pois ja tänään kävimme ottamassa muotit jälleen kerran. Se on melko ällöä ja tuskallista pitää suussa noin minuutin ajan sitä sinistä mömmöä, jonkinlaisen tuen päällä, mutta varpaita heiluttelemalla ja jotain muuta aiheesta poikkeavaa ajattelemalla kestin senkin. Olen muottien oton jo onneksi moneen otteeseen kokenut, joten ei se enään ole niin rankkaa. Muistan vieläkin, kun olin kolmannella luokalla ja ensimmäisen kerran jouduin sitä mömmöä pitelemään suussani, niin eipä mennyt kuin 10sekuntia ja Vinski poika meinasin tukehtua ja puraisi lääkäriä sormesta. Varmasti melko kauhistuttava näky.

Asiasta toiseen. Täällä blogissani on nimittäin käynyt jo yli 200 kävijää, joka on mielestäni huikea määrä tässä ajassa, kiitokset siitä teille kävijöille! Toivottavasti tulette jatkossakin lukemaan kirjoituksiani täällä.

Niin, ja ostinpas kaveriltani tänään Jolt Cola- tölkin parilla eurolla, kun en itse ikinä mistään kaupasta sitä ole löytänyt.
Kirjoitan Jolt-Colasta pienen arvion tänne sitten, kun sitä on tullut nautiskeltua.
Tässä pari huonolaatuista kuvaa tölkistä:

jolt14uc.jpg


jolt26bs.jpg

Saattaa olla että kirjoitan vielä illemmalla tänne jotakin, mutta siihen asti hyvää päivänjatkoa ja muistakaa ottaa rennosti!