Odottavan aika on erittäin pitkä. Pistettiin tuossa viime lauantaina ennakkotilaukseen PlayerOnesta 24: The Game. Julkaisupäivähän on ensi viikon keskiviikko 15.3:tta, mutta epäilen ettei peli ehdi postilaatikkooni silloin. Jos ei, niin olen vihainen.

Sitten päivän tapahtumiin. Eilenhän päätettiin bussilakon loppumisesta, joka meinaa minun kohdallani sitä, että joudun kulkemaan taas busseilla kouluun ja koulusta kotiin. Alkuviikon pääsin vanhempieni kyydillä, joka oli parempi juttu, kuin bussilla kulkeminen, koska jos menen bussilla, joudun kävelemään vajaa yhden kilometrin pysäkiltä kotiin. Tosin, eihän se liikunta ole pahitteeksi tällaiselle sisällä homehtuvalle nolifelle...

Koulussa oli melko tavallinen päivä. Terveystiedon tunnilla katsoimme videon alkoholin haitoista ja jonkun kaveriporukan vappujuhlinnasta. Jopas oli tylsä dokumentti kieltämättä.
Kuvaamataidossa jatkoimme mainoksen tekoa haluamastaan tuotteesta. Itse tein mainoksen Jolt-Colasta. En saanut sitä vieläkään valmiiksi, mutta luultavasti ensi kerralla sitten.
Maantiedossa viimeistelimme esitelmän tähtikuviosta "Käärmeenkantaja". Saimme myös tietää biologian ja kemian numerot. Kemiasta tuli 7 ja biologiasta 6. Olisi pitänyt tsempata enemmän..

Huomenna olisi tarkoitus pelata Counter-Strike Source matsi Teemun ja Henkan kanssa. Minä ja Teemu pelaamme siis Henkkaa vastaan kolmessa eri mapissa ja jokaisessa mapissa pelataan 10 roundia. Saa nähdä miten käy, voitammeko me vai "über 1337 Henkka".

Tässä surffailen netissä ja kohta olisi tarkoitus mennä pelaamaan CSää. Äskön kävin syömässä "wienin leikettä", joka maistuu erittäin hyvälle kaupasta ostetuksi. Suosittelen kaikille!

Se on moro nyt! :)