?7466ystavanpaiva.jpg

Ensinnäkin haluan toivottaa kaikille erittäin hyvää ystävänpäivää. Muistakaa olla kilttejä mukaville ja myös vähemmän mukaville ihmisille. Tehkää hyviä tekoja ja olkaa asiallisia. Nauttikaa elämästänne ja rakkaista ystävistänne. Ystävät ovat tärkeitä.

Mennäänpäs päivän tapahtumiin. Koulussamme juhlittiin ystävänpäivää 'halipäivällä'. Ideana on siis halata kaikkia ja kerätä nimiä sydämen muotoiseen paperiin. Olihan meillä tänään muutakin mukavaa. Katsoimme elokuvan Jali ja Suklaatehdas. Kioski oli myös auki, joten sai käydä hakemassa leffaan syötävää. Katsoimme leffan liikuntasalissa projektorilla kankaalta. Pakko myöntää, että harvinaisen surkea elokuva oli. Puolet meni kyllä ohi koko leffasta.

Päätä on särkenyt kummasti tänään ja äskön vetäisinkin yhden Panadolin. Kohta syömme ystävänpäivän kunniaksi kakkua, toivottavasti se piristäisi olotilaa.
Sain muuten eilen toimimaan Namcon tv-pelin, jossa on kaikenlaisia retroklassikoita kuten PacMan, DigDug, RallyX jne. Joysticki laitetaan telkkarin scart-liittimeen kiinni ja aloitetaan pelaaminen. Hyvältä pienen testaussession jälkeen vaikuttaa.

Voisi räpsiä  kameralla jotain kuvia, jonka jälkeen syödä sitä kakkua. Sitten pitäisi varmaan aloittaa äikän kokeeseen lukeminen, koska kokeet ovat ylihuomenna.

Hyvää päivänjatkoa kaikille, varmaan taas kirjoittelen illemmalla jotakin.