Iltaa. Mikä meininki? En tänään ole ehtinyt kirjoitella, kun koneella en ole paljon istuskellut. Olemme siivonneet ja sisustaneet huonettani. Eipä löytynyt mp3-soitinta vieläkään, harmin paikka. Toivottavasti se ei jäänyt Las Vegasiin, jossa olin viime kesänä. Sieltä on vähän vaikea sitä etsiä kieltämättä.

Koottiin ja kannettiin tuossa hetki sitten se "pyörivä kaappi", jossa on peili toisella puolella ja vielä naulakotkin. Tilaa löytyy reippaasti ja laitoin sinne jo kaikki PS2, PSOne ja N64- pelini. Säilytän hyllyissä myös koulukirjoja ja lehtiäni, joita riittää. Pelaaja- lehdille tietenkin oma hyllynsä. Laitettiinpa myös uusi tähtilamppu seinälle sänkyni yläpuolelle, jossa sillä on oikein mukava paikka. Toimii hyvin yölamppuna, koska ei ole kovin kirkas.
Nappasin Pelaaja-lehden mukana tulleen SotC-julisteen ja laitoin nastoilla kiinni seinälle. Kyllähän se sittenkin aika tyylikäs on. On alkanut itse pelikin jo kiinnostamaan suuren suosion vuoksi.
Vielä olisi tarkoitus hankkia verho sänkyni ja muun huoneen väliin. Se jos mikä olisi kodikasta. Jokin todella tyylikäs verho siihen, niin saa silmät levätä.

Tänäinen 24 oli aivan uskomattoman hyvä. Oli jännittävää seurata, että missä vaiheessa Baueri huomaa FBI-tytöksi esittäytyneen olevan terroristi. No perkule, sehän huomasi sen vasta, kun toveri oli kuollut. Taisi sitten presidentti kuolla, mutta luulen että puikkoihin tulee vanha presidentti Palmer. Tuskin näin tulee käymään, mutta veikkaan niin.

Noin tunti sitten kävin suihkussa ja ihme kyllä se raikastaa aina iltaisin. Suihku auttaa myös valvomiseen, joten jos et jaksa pysyä koneen ääressä hereillä, käy raikkaassa suihkussa.

Huomenna vielä pitäisi siivota kaikki tavarat oikeille paikoilleen ja laittaa kodikas ilme huoneelleni.
Tänään oli oikeastaan aika mukava päivä, vaikken ulkona käynytkään eikä mitään kovin ihmeellistä tapahtunut. Huomenna voisi tehdä pienen kävelylenkin jossain vaiheessa.

En mene ihan vielä nukkumaan, mutta varmaan joskus viimeistään kahden maissa voisi mennä.
Hyviä öitä nyt kuitenkin. Moikkelis!